Aangeboden verzekeringsproducten en diensten

U bent hier: Woonverzekeringen » Aangeboden verzekeringsproducten en diensten

» Belangenconflictenbeleid

» Aangeboden verzekeringsproducten en diensten
   - Schuldsaldoverzekeringen
   - Brandverzekeringen

» Vergoeding


Zoeken
Vraag hier een offerte aan
of BEL gratis 0800/15 007
voor meer informatie

Login  als klant of als partner

Informatie over het begrip verzekeringsbemiddeling

“Ons kantoor biedt diensten van verzekeringsbemiddeling aan, dwz. de werkzaamheden die bestaan in het adviseren over verzekeringsovereenkomsten, het aanbieden, het voorstellen, het verrichten van voorbereidend werk tot het sluiten van verzekeringsovereenkomsten of het sluiten van verzekeringsovereenkomsten, dan wel in het assisteren bij het beheer en de uitvoering ervan”.

Nummers van de takken en de titulatuur

1: Ongevallen; 2: Ziekte; 8: Brand en natuurevenementen; 9: Andere schade aan goederen; 10: BA motorrijtuigen; 13: Algemene BA; 14: krediet; 15: Borgtocht; 16: Diverse geldelijke verliezen; 17: Rechtsbijstand; 18: Hulpverlening; 21: Levensverzekeringen  niet verbonden met beleggingsfondsen, met uitzondering van bruidsschat- en geboorteverzekeringen; 22: Bruidsschat- en geboorteverzekeringen, niet verbonden met beleggingsfondsen; 23: Levens- bruidsschat- en geboorteverzekeringen in verband met beleggingsfondsen; 26: Kapitalisatieverrichtingen.

Polisvoorwaarden 

De algemene voorwaarden met polisvoorwaarden voor de polissen die door ons worden aangeboden kunnen op eenvoudig verzoek opgevraagd worden. U krijgt deze voorwaarden steeds voor we u een verzekeringsvoorstel doen.


 

Home  | Contact  | Sitemap  | Disclaimer
Created by Ideaxis.com & copyright 2007-2008 Onesto