Soepel woonkrediet

U bent hier: Over ons » Waarom een Onesto-woonkrediet? » Soepel woonkrediet

» Nieuwsoverzicht

» Waarom een Onesto-woonkrediet?
   - Soepel woonkrediet
   - Veilig woonkrediet
   - Reacties

» Kantoren en contactpunten

» simulatie


Zoeken
Vraag hier een offerte aan
of BEL gratis 0800/15 007
voor meer informatie

Login  als klant of als partner


Een woonkrediet loopt gedurende vele jaren. We zullen je dan ook een krediet aanbieden dat perfect bij je past. Maar ook dan kan de situatie veranderen in de loop van al die jaren.
Zo kan het gebeuren dat je tijdelijk wat minder gaat verdienen. Of wie weet kan je op een bepaald moment iets meer betalen en wil je daarvan gebruik maken om je krediet wat sneller af te lossen.

Onesto biedt je standaard volgende kosteloze mogelijkheden.

1. Je schort tijdelijk de kapitaalsaflossingen op en betaalt alleen intresten. Deze mogelijkheid heb je maximaal 2 keer in de loop van je krediet en telkens voor maximaal 6 maanden. Daarbij is er wel één beperking. Het resultaat is een verschuiving in de tijd. Maar de totale looptijd van je krediet kan wel nooit langer dan 30 jaar zijn vanaf de hypotheekakte.

2. Je betaalt ineens een bepaalde som vervroegd terug. Dit kan 1 keer per jaar kosteloos gebeuren en het resultaat is dat je de lening inkort. Ook hier is er een beperking: het vervroegd af te lossen bedrag mag niet meer bedragen dan 7,5% van het oorspronkelijke kredietbedrag.

 

Home  | Contact  | Sitemap  | Disclaimer
Created by Ideaxis.com & copyright 2007-2008 Onesto