Nieuwsoverzicht

U bent hier: Over ons » Nieuwsoverzicht

» Nieuwsoverzicht

» Waarom een Onesto-woonkrediet?

» Kantoren en contactpunten

» simulatie


Zoeken
Vraag hier een offerte aan
of BEL gratis 0800/15 007
voor meer informatie

Login  als klant of als partner


Lagere rentevoeten vanaf 6 november    -    09 november 2017

Met ingang van 6 november zijn er lagere rentevoeten van toepassing op de Onesto woonkredieten. Tegelijk wordt de maximale looptijd van de kredieten ingekort van 30 naar 29 jaar.
Recent daalde de marktrente weer wat. Dat voordeel kan dadelijk worden vertaald in lagere rentevoeten op de Onesto woonkredieten. Een daling van 0,20% of meer is het resultaat.

De nieuwe rentetabel vindt u hier.

Tegelijk voeren we een kleine aanpassing in. Leningen kunnen bij de start niet langer op 30, maar slechts op 29 jaar genomen worden. Op het eerste zicht geeft dit een beperking van de mogelijkheden. De achterliggende reden is toch dat Onesto betere voorwaarden wil bieden.

In de kredietvoorwaarden bieden we voor lopende leningen de mogelijkheid om tijdelijk wat minder te betalen, als dat omwille van onverwachte omstandigheden zou nodig zijn. Denk bijvoorbeeld maar aan verlies van werk of langdurige ziekte. In die gevallen kan de betaling van de kapitaalsaflossingen tijdelijk stopgezet worden. Dat zorgt ervoor dat gedurende enkele maanden de maandlast verlaagd kan worden. Keerzijde van de medaille is dan wel dat de looptijd van de lening wordt verlengd met hetzelfde aantal maanden.

In totaal kan een lening echter nooit langer lopen dan 30 jaar. Wie de lening opstart op 30 jaar kan dus geen gebruik meer maken van deze mogelijkheid. Door de startlooptijd te beperken tot 29 jaar, zal iedereen voortaan kunnen genieten van dit gratis voordeel.

Laatst gewijzigd op 09 november 2017, 10:09


 

Home  | Contact  | Sitemap  | Disclaimer
Created by Ideaxis.com & copyright 2007-2008 Onesto