Andere voorwaarden

U bent hier: Bereken zelf » Rentevoet » Andere voorwaarden

» Hoeveel kost mijn project?

» Hoeveel kan ik maximaal lenen?

» Rentevoet
   - Reserveringsvergoeding
   - Andere voorwaarden


Zoeken
Vraag hier een offerte aan
of BEL gratis 0800/15 007
voor meer informatie

Login  als klant of als partner

De rentevoet is niet het enige dat telt

 

Banken leggen soms zware en dure verplichtingen op om de laagste rentevoet te krijgen. Vraag zeker na welke verplichtingen je hebt. Een schuldsaldoverzekering bij de bank? Een brandverzekering? Een zichtrekening?  Of zijn er nog andere eisen? Hoeveel kosten die dan? En is het voldoende om deze verzekeringen nu af te sluiten of moet je gedurende het volledige krediet klant blijven bij de bank? Belangrijke vragen waar je zeker een antwoord moet op weten vooraleer je het beste woonkrediet kan kiezen.

 

En dan zijn er nog de kosten die verbonden zijn aan je woonkrediet. Dankzij een Onesto krediet betaal je maar de helft van het ereloon van de notaris. Dat geeft al gauw een 400 euro voordeel. Wie bij de aankoop van een woning kan genieten van een abattement (een gedeeltelijke vrijstelling van de registratierechten), heeft bovendien nog eens ruim 300 euro voordeel tegenover een gewone lening bij de bank.

 

Er zijn ook geen dossierkosten bij de start en onze schattingskosten zijn beperkt tot 250 euro. Wanneer je meer leent dan 80% van de waarde van de woning, dan moet je wel een bijdrage betalen aan de Vlaamse Overheid. Die bedraagt 0,20% van het geleende bedrag (bv. 200 euro voor een lening van 100.000 euro).

 

Sluit je een lening af om te bouwen of te verbouwen? Klik hier om meer te weten over de reserveringsvergoeding die de meeste banken aanrekenen.

En wie kiest voor een variabele rente moet zeker ook de voordelen van de unieke RenteRemmer van Onesto ontdekken.

 

Twijfel je of het Onesto krediet het voordeligst is? Vraag in elk geval een persoonlijke offerte aan.


 

Home  | Contact  | Sitemap  | Disclaimer
Created by Ideaxis.com & copyright 2007-2008 Onesto