Rentevoet

U bent hier: Bereken zelf » Rentevoet

» Hoeveel kost mijn project?

» Hoeveel kan ik maximaal lenen?

» Rentevoet
   - Reserveringsvergoeding
   - Andere voorwaarden


Zoeken
Vraag hier een offerte aan
of BEL gratis 0800/15 007
voor meer informatie

Login  als klant of als partner

De Vlaamse overheid ondersteunt het Onesto-woonkrediet door het te waarborgen, maar subsidieert het niet. Dat betekent dat de rente die je betaalt nauw samenhangt met de marktrentevoet. Meer bepaald zal vooral de lange termijn rente  het tarief bepalen. In de grafiek hieronder vind je de lange termijn rente (overheidsobligaties OLO  op 10 jaar) over de afgelopen 2 maanden. Je kan zien of de rentevoeten de afgelopen weken gestegen of gedaald zijn.Onesto rentevoeten vanaf 12/10/2018

In onderstaande tabel vind je de huidige rentevoeten voor een Onesto krediet. Wat je ziet is wat je krijgt. Er zijn dus geen extra kortingen mogelijk en iedereen krijgt dezelfde rentevoet.

Kan je bij je bank een voordeliger rentevoet bekomen? Ook voor een rentevoet die even lang vast blijft en dezelfde zekerheden heeft ingebouwd?

Proficiat. Dat betekent dat je erg goed onderhandeld hebt en dat de bank je echt als klant wil aantrekken of houden.

Maar let wel op! Soms is de rentevoet bij de bank een beetje lager, maar is een Onesto-woonkrediet voor jou toch voordeliger.

 

Als je in aanmerking komt voor een gesubsidieerd woonkrediet, dan is het helemaal goed. Test het op deze site eventueel eens uit.


Twijfel je of het Onesto-woonkrediet het voordeligst is? Vraag dan in elk geval een persoonlijke offerte aan. Of contacteer ons per mail of telefoon om te vergelijken met andere voorstellen.

Eerste rente-herziening na Maximale
Looptijd
Maximale
Rentestijging
Rentevoet op jaarbasis
3 jaar  30  +3%  2.13 
6 jaar  30  +3%  2.13 
15 jaar  30  +3%  2.13 
20 jaar  30  +2%  2.29 
10 jaar vast  10  2.03 
15 jaar vast  15  2.08 
20 jaar vast  20  2.13 
25 jaar vast  25  2.29 Iedereen krijgt bij Onesto dezelfde rentevoet. Met één uitzondering. Voor wie een lopend krediet wil herfinancieren, geldt er een tariefverhoging van 0,75%. Onze middelen zijn niet onbeperkt, en we willen de beste voorwaarden kunnen voorbehouden voor mensen die de eerste stap zetten.
 

Home  | Contact  | Sitemap  | Disclaimer
Created by Ideaxis.com & copyright 2007-2008 Onesto